maanantai 5. marraskuuta 2018

Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Tampere: Nopein tapa auttaa ulosoton hirressä roikkuvia olisi nostaa ulosoton suojaosuutta esim 1500€ kk


Ulosoton keväällä 2018 julkaistut tulokset ja tiedot eivät tunnu kiinnostavan hallitusta, hallituspuolueita, saati rivikansanedustajia

Hallituksen ja presidentin asetuksin on ryhdyttävä toimenpiteisiin heti. Lansallinen hätätila ei liene ylimitoittua tämän hölmöilyn kohdalla.

Viime vuonna 2017 ulosottoon tuli vireille lähes 3,3 miljoonaa asiaa. Nousua on vuodessa yli 20 prosenttia. Vuonna 2017 ulosotossa oli lähes 4,2 miljardia euroa. Tässä on kasvua edellisvuoteen noin 50 prosenttia. Maksamalla ulosottoveloistaan selviytyneiden uusien velallisten osuus on vähentynyt ja varattomien, eli henkilöiden, joilla ei ole tuloja eikä omaisuutta, osuus on kasvanut vuoden 2017 aikana.

Eniten ulosotto koskettaa pieni- ja keskituloisia ihmisiä, joiden elämä on käynyt yhä tukalammaksi desantti pääministeri Juha Sipilän (keskusta eli kepulit pettää aina) desanttihallituksen tekemien leikkausten vuoksi. Ns "työttömiin" tai työhaluttomiin kohdistuva aktiivimalli pahentaa yhä tilannetta, koska se leikkaa työttömyysturvaa, antamatta mahdollisuuksia lisäansioihin kannustavasti. Suur osa perseaukisista tsuhnista ei selviä arkipäivän kuluistaan, kuten sairaalamaksuista, lääkekuluista, näkkäri vieraana, varsinkin jos taloudenhallinta lepää sen varassa että viinaa, olutta ja tupakkia pitää ainakin saada.

Mahdollisen ns sote-uudistuksen edetessä on armahdettava julkisten sosiaali- ja terveyspalveluiden laskujen vuoksi ulosotossa olevat kuten myös muutkin vuosia veloissa roikkuneet, jotka eivät velkasuosta päätään saa ylös jatkuvalla ulosmittauksella. 

On saatava uusi alku elämänhallinnan palauttamiseksi sadoille tuhansille suomalaisille usa-tapaisen velka-akordin tapaan. Satoja tuhansia kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveydenhuollon maksuja päätyy vuosittain ulosottoon. Hammashoito-, terveyskeskus-, sairaala-, laitos- ja kotipalvelumaksuja yms. Pienituloisilla ei ole varaa sairastua, eikä hoitaa itseään Suomessa. Monilla on se viimeinen mahdollisuus: Mene hoitoon ja kasvata ulosottoa, kun rahat ei riitä "jukulauta". Korkeat asiakasmaksut ja heikko saatavuus alkuperäväestön edustajille verrattuna matujen ensisijaiseen hoivaamiseen yhteisillä varoilla ovat sosiaali- ja terveydenhuollon suurin ongelma. Hallitus ohittaa alkuperäkansan ja elononsa maksajien tarpeet ja tyytyy vain toimimaan kansakunnallisena loisivana vampyyrina verovaroillamme ulkomaanvelkaa matu- ja islaminvaasioita edistäen.

Kusetus ulosottosaalistus on saatettava tiensä päähän. Moni ulosottoon joutunut on maksanut velkansa moninkertaisesti korkoina ja perintäkuluina. Esimerkikkejä on pilvin pimein mm eräs työssäkäyvä henkilö kertoi joutuneensa ulosottoon vuonna 2009. Alkuperäinen velka oli 63 000 euroa. Yhdeksän vuoden maksamisen jälkeen, ulosotto on saanut häneltä 65 000 euroa, mutta pääoma on lyhentynyt vain 5000 euroa. Hänellä on siis vielä maksamatta 58 000 euroa. Ei tällaisissa menettelyissä ihmisten elinikä riitä vapautumaan velkahelvetistä ja olenkin kuullut ulosottomiesten todenneen velkasaatavista, että: ”Maksamalla se ei koskaan lopu.” Tilanne on järjetön ja kohtuuton, mikä kertoo olennaisen siitä miten suhtaudumme ihmisten hätään omassa maassamme. Trendinä on liikaa Suomen rahat ulkomaille erilaisten poppamiesklaanien rahoitukseen ja hummeliautojen hankintaan kyläpäälliköille, jotka saavat nauraa neekerirumpujen kumistessa.

Nykyjärjestelmää tulee korjata kiirehtien asetuksia apuna käyttäen, jotta laitkin muutetaan. 

Selkein nopein tapa auttaa ulosoton hirressä roikkuvia olisi nostaa ulosoton suojaosuutta esim 1500€ kk, korjattava velkaa paisuttava korkomenettely, estettävä velan vanhentumisen pitkittäminen ja oikaistava virheelliset, perusteettomasti määrätyt velkatuomiot ja virheet.

Pikavippiyhtiöiden toiminta kriminalisoitava isommalla perusteella kuin minkään ns "KRP":n seuraaman ns. "liivijengin". Taitaa se pikavippikusetus olla huomattavasti tuottavampaa kuin juoppojen toistensa kusetus. Samoin eri eduskuntapuolueiden matuliiketoiminta on kriminalisoitava erilaisina "Luona"-hankkeina verotustamme kuppaavina rikollisjärjestötoimintoina.Sosiaali- ja terveydenhuollon maksut pitää poistaa Suomessa. Kuntien tulee luopua kansainvälisten perintäyhtiöiden käyttämisestä ja ottaa käyttöön sosiaalinen luototus eräinä mahdollisuuksina. 


Tamperelainen historioitsija eduskuntaan: Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaan

......................
https://potki-suomalaista.blogspot.com/
......................

On vastaiskun ja vastakkainasettelun aika: Herran siunaus mukanamme toimikaamme:
Hallituksen ja eri eduskuntapuolueiden toiminta: Potki suomalaista. Suomen historian isoin sananvapaustuomio Seppo Lehdolle ja jotku kehtaa itkeä nettivihaa - Muualla maailmassa oltaisiin jo laitettu tienvarsipommi Claymore tapaan ko vastuullisten kohdalle. Suomalaiset alistuvat orjuuttamiseensa kuin koirat. Kun haluat muutosta äänestä ja jaa somessa: Seppo Lehto eduskuntaan Pirkanmaalta 2019
--------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti